Kraam huren?

Wil je een kraam huren op Keti Koti / Kadena Kibra festival 2023 in Eindhoven? Vul onderstaand contactformulier in. Vergeet niet een link naar je website mee te sturen of enkele duidelijke foto’s van de diensten en/of producten die je wil verkopen.

Tarieven

We maken grofweg de volgende verdeling in kraampjes en bijbehorende huurkosten. Deze zijn allemaal excl. BTW.

Non-food

Een non-food kraam kent de afmeting van 3×1 meter of een standplaats (zonder kraam) van 3×3 meter. De huurkosten zijn dan als volgt, exclusief BTW en stroom. Graag bieden we iedereen een eerlijke prijs en daarom hanteren we maatwerk in de verschillende disciplines. 

Accessoires€30
Kleding of schoenen€30 tot €80
Sieraden€50 tot 100
Diensten / andere producten*€100 tot €350
Prijzen non-food standplaatsen

* Omdat diensten zeer varierend kunnen zijn van bijvoorbeeld een advocaat tot een kapper zullen wij contact met u opnemen om vast te stellen wat de voor u geldende huurkosten zijn.

Food

De food kraam kent de afmeting van 3×1 meter of een standplaats (zonder kraam) van 3×3 meter. De huurkosten zijn dan als volgt, exclusief BTW.

Hapjes*€40
Maaltijden€80
Prijzen food standplaatsen

* Er is een bar aanwezig, daarom zal drank verkoop niet mogelijk zijn.

Iedereen kan deelnemen!

Het is geen must, maar heeft jouw product of dienst haar oorsprong in de slavernij? Geef dit aan in de omschrijving van je diensten en/of producten die je zal verkopen.

Voor horeca geldt dat je producten volgens de regels van De Voedsel en Waren Autoriteit bereid en geserveerd moeten worden.

Wil je een dienst aanbieden (hair, massage, schmink, fotografie, advies etc.)? Dan vragen we je een interactieve manier te verzinnen om bezoekers te laten ervaren wat je aanbiedt. Bijvoorbeeld door live de bezoekers hun haar bij te werken. Een kraam met puur alleen informatie is niet genoeg. 

Voor meer info, mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik bied aan
Ik huur
€20 toeslag op de huurprijs